LAB3, d.o.o.
Zavarovalno svetovanje
Valvasorjeva ulica 5
SI-1000 Ljubljana

Email info@lab3.si
Mobitel 051 304 264
Telefon 05 971 10 97
Fax (01) 425 43 31

Priročnik ABC zavarovanja Naročilo » Postopek pri odškodninskih zahtevkih

Arijana Lipovec

Mag. Arijana Lipovec, direktorica in lastnica podjetja LAB3 zavarovalno posredovanje d.o.o., ima dolgoletne izkušnje in znanja iz zavarovalništva, saj je več let opravljala delo direktorice v slovenski zavarovalnici in kasneje v svetovalni finančni skupini. Po diplomi je prakso opravila v podjetju Kemofarmacija, kjer jo je delo zapeljalo v ekonomijo. Leta 1991 je začela delovati v finančni svetovalni družbi. Finance so jo tako pritegnile, da je leto zatem pričela z magistrskim študijem iz ekonomije na Univerzi v Ljubljani in ga leta 1995 končala kot prva v letniku kljub družini in drugim obveznostim.

V zavarovalnici Tilia je pričela leta 1994 kot komercialist na premoženjskih zavarovanjih. V treh letih je prevzela vodenje komercialistov na poslovni enoti v Ljubljani in leta 2001 postala direktorica. Arijana zavarovalniške programe pozna in dobro ve, kako je treba te programe v praksi uporabiti in kombinirati, da imajo stranke največjo mogočo zaščito.

Po desetih letih dela v zavarovalnici se je odločila za samostojno pot na področju zavarovalnega svetovanja in ustanovila firmo. Sprva je bila kot direktorica v podjetju v okviru finančne skupine zadolžena za zavarovalniški del poslov. Od leta 2006 je direktorica v podjetju LAB3, ki se ukvarja izključno s svetovanjem na področju premoženjskih in osebnih zavarovanjih za podjetja. Že vrsto let je predsednica senata razsodišča na Združenju zavarovalnih posrednikov Slovenije in članica na Listi izpraševalcev za preizkus strokovnih znanj, potrebnih za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja oz. posredovanja v okviru Slovenskega zavarovalnega združenja.

Vredna je vsega zaupanja partnerjev, o tem se lahko prepričate.

« Nazaj

© LAB3 d.o.o., Vse pravice pridržane.
English version Zemljevid strani