LAB3, d.o.o.
Zavarovalno svetovanje
Valvasorjeva ulica 5
SI-1000 Ljubljana

Email info@lab3.si
Mobitel 051 304 264
Telefon 05 971 10 97
Fax (01) 425 43 31

ABC ZAVAROVANJA

Priročnik za vse, ki želite razumeti zavarovanje

Knjiga ABC zavarovanja je temeljni priročnik za vsako gospodinjstvo ali podjetje. V njem avtorica preprosto in nazorno vodi bralca po svetu raznih oblik zavarovanj, ki jih žal mnogi spoznamo šele v primeru nesreče. Od prepoznavanja rizikov, do zavarovalnih vrst osebnega premoženja kot so požarno, vlomsko, odgovornost in ostalo zavarovanje, spoznamo, kako pomembna je določitev vrednosti našega premoženja ter kako sklenemo polico oziroma, če pride do hudega, pravilno predložimo odškodninski zahtevek zavarovalnici.

Imenitno darilo za obisk mladega para ali novega doma prijatelja, prav tako pa jasen priročnik za vse zavarovalničarje, ki želijo svojim strankam kakovostno svetovati.

Mag. Arijana Lipovec je deset let nabirala znanje na vodilnih mestih v slovenskih zavarovalnicah, dokler ni ustanovila svojega podjetja LAB 3 – zavarovalno svetovanje d.o.o., kjer se ukvarja izključno s svetovanjem na področju premoženjskih in osebnih zavarovanj za podjetja in fizične osebe. Med njene zadovoljne stranke se uvrščajo najimenitnejša slovenska podjetja kot so Seaway, Akrapovič ter mnoga druga.

Izdajatelj LAB-G, d.o.o., format 13 x 20 cm, 110 strani
Cena: 22,99 € (trda vezava) ali 14,99 € (broširana vezava). Cena vsebuje 9,5 % davek.
Poštnina ni vključena v ceno. Možnost plačila po predračunu ali povzetju. Dobavni rok 8 dni.

Naročilo knjige

Knjigo lahko naročite na e-naslov info@lab3.si. Sporočite nam željeno količino izvodov in vrsto vezave (mehka ali trda). Ne pozabite pripisati svojih podatkov in davčne številke, če knjigo naročate za podjetje.

9,5 % DDV je že vštet, poštnino pa vam bomo zaračunali po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.

© LAB3 d.o.o., Vse pravice pridržane.
English version Zemljevid strani